Szoó Judit – Kilófaló lélekkönyv PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

“Ez a könyvem más, mint a többi. Azokkal egy korszak lezárult, ezzel egy újat kezdünk. Biztosan lesz, aki elsőre nem is fogja érteni minden szavát, Olvasóim másik része viszont képtelen lesz letenni a könyvet, és azt érzi: – Istenem, mintha ismét az egész rólam szólna! A Kilófaló lélekkönyv nekik íródott…

Ez egy ébresztőkönyv, és a még alvóknak vagy a már ébredezőknek szól. Mindazoknak, akik kezdik sejteni, nem a vak végzet, nem a véletlen, nem Isten haragja vagy jóindulata csapkod minket ide-oda életünk során, hanem minden, ami történik velünk, az kizárólag rajtunk múlik. A kérdés csak az, hogyan tudjuk úgy irányítani az életünket, hogy boldogok, egészségesek, kiegyensúlyozottak lehessünk? Ehhez próbál segítséget adni a Kilófaló lélekkönyv.

Ettől függetlenül Szoó Judit-kötet nem létezhet receptek és a tőle(m) megszokott önirónikus humor nélkül. Sok más mellett, mire a könyv végére érünk, szándékom szerint ki-ki választ kaphat arra is, hogyan lehet a testi, tüneti kezelés helyett lélekben elengedni örökre a súlyfeleslegünket.

Ez a könyv nem felülírja vagy idejét múlttá teszi az eddig megjelent Kilófaló szakácskönyveket és magát a KF életmódot, sokkal inkább teljessé, egésszé, befejezetté teszi azt.

Továbbra is a saját történetemet mesélem el, hogyan találtam rá az ideális súly kergetése közben a végső megoldásra, mely történet segítségedre lehet a saját utad megtalálásában. Ám én csupán elindíthatlak az úton, végigmenned Neked kell rajta.

Sikeres célba érést kívánok!”
Szoó Judit

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Szoó Judit – Kilófaló lélekkönyv (A végső megoldás?) (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük