Makói Zita – Hogyan mondjam el neked… PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Mire felnövünk, sok mindent megtanulunk az iskolában, de valódi lényünkről, mindennapos cselekedeteink mögött rejlő érzelmeinkről, kapcsolatainkról, krízishelyzeteink lelkünkben gyökerező okairól szinte semmit sem tudunk.

Nem tanuljuk meg azt sem, hogyan vessük le magunkról az őseinktől örökölt, hátráltató gondolatok kopott kabátját, hogyan oldjuk meg problémáinkat, és azt sem, hogy mindezek feltétele az őszinte, valódi, emberi kommunikáció.

Talán, ha nem ítélkeznénk, hanem csupán megfigyelnénk, igazán megismernénk, megértenénk és testi-lelki gyengédséggel, szeretettel segítenénk a fejlődésben szeretteinket, ha ráéreznénk, hogyan kommunikáljunk – akár szavak nélkül – önmagunkkal és gyermekeinkkel életük első pillanataitól kezdve, akkor harmonikus, tabuk és félelmek nélküli családi élet is valósággá válhatna, és nap mint nap az újdonság meglepő varázsával érinthetne meg minket.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Makói Zita – Hogyan mondjam el neked… – Kommunikáció csecsemőnkkel, egymással, önmagunkkal (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük