Jean Piaget: Szimbólumképzés a gyermekkorban PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Jean Piaget: Szimbólumképzés a gyermekkorban PDFJean Piaget a gyermeklélektan egyik első rendszeralkotója. Vizsgálódásai mindenekelőtt a gyermeki gondolkodást tárják fel azzal a feltevéssel, hogy a gyermek gondolkodása minőségileg más mint a felnőtté; nemcsak ismeretanyagban kevesebb, nemcsak hiányosabb, hanem más-más a menete, más a szerkezete, másféle érvényességi igényt képvisel.

A szimbólumképzés az a munkája, amely a játék és utánzás elemzésével talán legtöbbet mond a sajátosan gyermekiről, a belső szemléleti kép és a képzelet vizsgálata pedig bepillantást enged a gyermeklélektan anyagából kibontott Piaget-féle ismeretelméletbe.

A gyermekit mi századunk fedezte fel. A modern művészek, a mélylélektani vizsgálódás, a pedgógiai megújulás vágya együttesen hozták létre a gyermeki élményvilág módszeres feldolgozásának igényét, s ezzel a gyermeklélektant mint ennek az igénynek megfelelő és ma már jól körülhatárolt ismeretanyagot.

Ennek az új ismeretágnak egyik első rendszeralkotója Jean Piaget.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Jean Piaget – Szimbólumképzés a gyermekkorban (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük