Jay Haley – A rendkívüli Milton H. Erickson DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Milton ​H. Erickson (1901-1980) amerikai pszichiáter a modern orvosi hipnózis legnagyobb alakja. Munkássága emellett a stratégiás családterápia, a rövid pszichoterápia és a neurolingvisztikus programozás fejlődésében is meghatározó.

Mint terapeuta, legendás alakká emelkedett, a konvenciókhoz nem ragaszkodó megközelítései nyomán. Ebben a kötetben éppen erről az oldaláról ismerjük meg – már amennyire leírható az a mesteri intuíció és előrelátó magabiztosság, amely jellemzi a Jay Haley által itt közölt 68 esetrészletet.

Híres volt arról, hogy a páciens viselkedésének szinte észrevehetetlen rezdüléseit is képes volt hasznosítani a terápiás változás érdekében.

Egy farmon nevelkedett, kisgyerekként eleinte retardáltnak hitték, emellett diszlexiás volt, színvak, és nem volt képes érzékelni a hallott beszéd hangszínét. Már gyerekként voltak autohipnotikus élményei, „kreatív pillanatai”…

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Jay Haley – A rendkívüli Milton H. Erickson (letöltés djvu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük