Feldmár András: Az élmények szabadsága PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Néhányan ismertek, a legtöbben nem. Feldmár András vagyok. Vancouverben élek, Kanadában, és mielőtt mondanék valamit arról, amit csinálok, ami a pszichoterápia, egy kicsit beszélek magamról, mert ahogy halljátok majd, az én elképzelésem, hogy mi is a pszichoterápia, olyan személyes, hogy talán valami fényt derít rá, ha elmondom, ki vagyok.

1940-ben születtem, pont a háború előtt, és a forradalomig éltem Magyarországon, amikor 16 éves voltam. De nem politikai okokból, hanem az anyámtól szöktem meg. Addig vándoroltam, amíg Kanadába nem értem. Torontóban éltem 10 évig, ahol matematikát, fizikát és kémiát tanultam, de azt hiszem, csak azért, mert akkor még nagyon féltem, főleg az emberektől.

Még angolul sem tudtam igazán, és a matematika, a fizika és a kémia nagyon jó olyanoknak, akik félnek az emberektől, mert csak papír és ceruza kell hozzá, és így az ember könnyen elzárkózhat másoktól. De mire megkaptam volna a doktorátusomat matematikából, addigra már nem féltem annyira az emberektől, és így meguntam a matematikát is.

Akkoriban nagyon rosszul éreztem magam. Már két házasságom véget ért, úgy kb. három és fél év után, és nem tudtam, hogy miért. Úgyhogy kerestem egy pszichoanalitikust, akivel kb. kilenc hónapig ötször egy héten találkoztam, és aki nagyon hülye ember volt. De arra jó volt az analízis, hogy azt gondoljam magamban, hogyha ez a hülye ebből meg tud élni, akkor én sokkal jobban tudom majd csinálni ezt, és így átváltottam a pszichológiára…

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Feldmár András – Az élmények szabadsága (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük