Frank A. Oski: A tejről őszintén PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A tejet valójában tévesen tartják az ember számára tökéletes tápláléknak, hiszen a tehéntej a borjak gyors fejlődéséhez szükséges, fehérjékben és egyéb anyagokban gazdag táplálék.

Nincs a világon más faj az emberen kívül, amelynek felnőtt egyedei előszeretettel fogyasztják egy más állatfaj anyatejét! A tej vitamin- és ásványianyag-tartalma – lévén egy más faj anyateje – nagymértékben különbözik az emberi szervezet igényeitől, így például túl sok nátriumot és túl kevés C-vitamint tartalmaz.

Ugyanakkor számos, az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagot megköt, így a más táplálékokból származó értékes anyagok felszívódását gátolja.

A tejfehérje (kazein) és a tejcukor (laktóz) lebontásához szükséges enzimek termelődése az emberi szervezetben három-négy éves kor felett megszűnik, vagyis a tej és tejtermékek emésztése felnőttkorban szinte lehetetlen.

A tejbe kerülő rovarirtó, hozamfokozó, növekedésserkentő anyagok, antibiotikumok és hormonok számos egyéb betegséget és a tejet nem fogyasztók körében elképzelhetetlen elváltozásokat okoznak.

Könyvünkből részletesen tájékozódhat a tejtermékek egészségügyi hatásáról és megtudhatja azt is, milyen ízletes és egészséges helyettesítői vannak a tehéntejnek

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Frank A. Oski – A tejről őszintén – Méreg vagy gyógyszer? (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük