Bázikus táplálkozás receptek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Bázikus táplálkozás receptek PDFA bázikus táplálkozás könnyen felszívódó bázikus ásványi anyagokkal látja el az embert, valamint olyan tápanyagokkal, amelyekre a szervezetnek szüksége van, hogy megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Ugyanakkor a bázikus táplálkozás megkímél minden savas anyagcsereterméktől, amelyek a szokásos táplálkozás révén a szervezetben keletkeznek. Ilyen módon harmonizálja a sav-bázis háztartást, így a szervezet minden területén újra egészséges pH-érték jöhet létre.

A bázikus táplálkozás alapja a frissen, kíméletesen elkészített zöldség, saláta és gyümölcs. Szervezetünk így profitál a legtöbbet a bennük lévő értékes anyagokból – a vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből, valamint a telítetlen zsírsavakból és a másodlagos növényi anyagokból. Hús, hal, tojás, sajt, gabonafélék és más savasító élelmiszerek továbbra is kerülnek az asztalra, mert szintén sok értékes, vitalitást adó anyagot tartalmaznak.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Bázikus táplálkozás receptek (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük