Will Marquez: Spyralis – Az emlékezés PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Mikor elkezdtem érdeklődni a spiritualitás iránt, sok kérdésemre vetették oda válaszként: minden „csak illúzió”. Én viszont kőkeményen megéltem a problémáimat!

Nem értettem, miért mondják, hogy csak képzelem őket. „Ha nincsenek valós gondjaim, akkor hogyan fájhatnak ennyire?” – kérdezgettem.

Aztán rájöttem: az akadályoz a megértésben, hogy csak azt hallom meg, amit hallani akarok, és az nem feltétlen egyenlő az igazsággal. Sokszor csak arra vágyunk, hogy mások elismerjék a fájdalmunkat, hogy igazat adjanak nekünk.

Nem az a válasz érdekel bennünket, ami a teljes igazságot fedi, ami előremutat. A hazugságot is képesek vagyunk valóságként értékelni, ha az megnyugtatja az egónkat. Az ilyen valóság azonban csak illúzió, s ha erre építkezünk, könnyen összedőlhet a várunk…”

„Hét évvel ezelőtt történt velem valami… azóta emlékeket kapok belső képekben, melyek bebizonyítottták számomra, hogy jelen létem csak része egy láncolatnak. A körülöttem lévő fontosabb emberekhez már megismerkedésünk előtt sok közös emlék fűzött. Nem véletlenül botlunk egymásba. Bármely kapcsolatunk minősége és feladata levezethető az eddigi életeinkben megélt közös élmények alapján.

Sok szomorúságtól kímélnénk meg magunkat, ha elfogadnánk: találkozásainknak célja van! Ha nem abba az irányba haladunk, amit még leszületésünk előtt együtt kijelöltünk, ha elfogadás helyett más utat erőltetünk, akkor szenvedés vár ránk.

Egyetlen ellenszer létezik: a belső béke megteremtése, hiszen a szenvedést nem a történések hozzák. Mi magunk váltjuk ki azzal, AHOGY megéljük őket.”

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Will Marquez: Spyralis – Az emlékezés (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük