Eli Jaxon-Bear: Mit akarsz valójában? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Eli Jaxon-Bear: Mit akarsz valójában? PDFMit akarsz valójában? Ha sok-sok vágyadat fel kellene cserélned egyetlen vágyra, mi lenne az?

A legtöbb embernek, akivel találkozom, sok spirituális élménye volt már. Azt akarják tudni, mit tegyenek, miután véget ér a spirituális élmény vagy az aznapi gyakorlás. Tudni akarják, hogyan maradjanak igazak a mindennapi élet zűrzavara közepette.

A megvilágosodott lények évezredeken át mutattak rá egy valóságra, amely a látszat ismerős világa mögött helyezkedik el. Ebben a könyvben a felébredés ajándékát kínálom neked, amelyet tanítóm, egy teljesen felébredett guru adott át nekem. Ez a könyv pedig ugyanezt az ajándékot kínálja fel számodra.

Olvasása közben lehetőséged van forradalmian új nézőpontból vizsgálni az ego lényegét és szerkezetét, és megérteni, hogy az ego maga a szenvedés forrása. Lehetséges, hogy egy felismerés villanásában megérted az elme börtönét, amelybe születtünk, és megkapod szökésed kulcsait.

Az a célom, hogy világosan bemutassam választási lehetőségeinket az igazság keresésében; az útközben felmerülő csapdákat; a valóság és az illúzió közti különbséget; és ami a legfontosabb, a test halála előtti énhalál gyümölcseit, amikor a tudat visszatér saját forrásához. A lélek mindaddig inkarnálódik, amíg végül befelé fordul, és megtalálja saját forrását. A szenvedések szerepe az, hogy előbb-utóbb megunjuk, és békét keressünk.

Ez a spirituális érettség. Könyvem azoknak szól, akik készek véget vetni a spirituális keresésnek. Megosztom veled tanítóm üzenetét: „Ideje abbahagyni a keresést, és felismerni természetedet, amely halhatatlan, intelligens szeretet.” E könyv olvasása során megkaphatod a legfőbb ajándékot, ha kész vagy feladni szenvedésedet, és megtalálni az igazi, tartós békét.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Eli Jaxon-Bear – Mit akarsz valójában? – A felébredés élménye (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük