Elmer Wheeler – A gazdagság benned van PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A gazdagság hallatán a legtöbb ember egy rajta kívül létező dologra gondol: egy nagy zsák aranyra, amely ott vár rá valahol a kéklő messzeségben – bankban lévő pénzre vagy hatalmas örökségre, amely lehetővé teszi, hogy a bölcsőtől a sírig gondtalanul éljen. Emberek millióinak és százmillióinak sorsa azonban azt bizonyítja, hamis az a felfogás, miszerint a gazdagság rajtunk kívül van.

Az a gazdagság, amit valóban érdemes birtokolnunk, bennünk van. Az ember időtlen idők óta álmodik a maga utópiájáról – olyan életről, amely meghozza a gazdagságot, a jólétet és a biztonságot. Hogy álmát megvalósítsa, a legkülönbözőbb tervekkel próbálkozott – sikertelenül.

Ezek a kísérletek azért végződtek kudarccal, mert az emberek rossz irányban keresték a gazdagságot és a biztonságot. A biztonság alapja nem a pénz, nem a bankban lévő milliók. A bankok csődbe mehetnek. A pénz értéke csökkenhet, akár egészen odáig, hogy már semmit sem ér.

A biztonság és a gazdagság nem valamiféle kézzelfogható anyagi dolgok, melyek „feloszthatók” vagy „juttathatók”. Olyan dolgok ezek, melyeknek forrása és hordozója az egyén kezdeményezőkészsége és alkotóereje. Ezek fejleszthetők, kibontakoztathatók, de gátolhatók és gúzsba is köthetők…

Ez nemcsak másoktól, hanem tőlünk is függ. Mindenekelőtt tőlünk. Mert amikor csak kívülről várjuk problémáink megoldását, valójában gátoljuk belső erőink fejlődését és megnyilatkozását. A könyv arról szól, hogyan kerüljük el ezt a csapdát, vállalva a felelősséget sorsunkért. Akik szívükön viselik személyes fejlődésüket, értékelni fogják a szerző bölcs és józan tanácsait és a sok-sok igaz történetet, amivel mondandóját illusztrálja.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Elmer Wheeler – A gazdagság benned van (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük