Wallace D. Wattles – A gazdagság bölcsessége PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Wattles úttörő munkát végzett, s a hajdani telepesekhez hasonlóan kijelölte az ösvényt, amely utóbb széles közlekedési úttá vált ezúttal a GAZDAGSÁGhoz vezet úttá.

Ez a gyakorlati kézikönyv spirituális megközelítése annak a kérdésnek, hogy miként lehet elérni az anyagi függetlenséget. Azokhoz szól, akiknek égető szükségük van a pénzre; akiknek AZONNAL eredményekre van szükségük.

A dolgokat nem az hozza létre, ha az ellentétükről gondolkozol. Az egészség sohasem érhető el a betegség tanulmányozásával; az erényt nem lehet a bűnről való gondolkodással elmozdítani; és senki sem gazdagszik meg, ha a szegénységet tanulmányozza.

Ne beszélj tehát a szegénységről, ne tanulmányozd, és ne azzal foglalkozz. Ne törődj azzal, hogy mik az okai, semmi dolgod vele.

Amihez közöd van, az a gyógyulás. Hagyd a szegénységet magad mögött, hagyj magad mögött mindent, ami ahhoz tartozik, s boldogulj az életben! Gazdagodj meg! A szegényeket a leginkább úgy segítheted, ha nem közülük egy leszel te is.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Wallace D. Wattles – A gazdagság bölcsessége (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük