Wallace D. Wattles – A kiválóság bölcsessége PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Életed pozitív és negatív történéseit azért kapod a Sorstól, hogy végre kezedbe vedd az irányítást; hogy végre Te teremtsd életedet!

Az ember kétféle hozzáállás közül választhat: Az EGYIK olyanná teszi a személyt, akár a futball-labda. Ellenállást tanúsít és erős reakciót mutat, amikor erőhatás éri, de nem születik belőle semmi. Sosem cselekszik saját jószántából; nincs benne erő. Az ilyen embert a körülmények és a környezete irányítja; a sorsukat rajtuk kívül eső dolgok határozzák meg; a bennük rejlő Erő sohasem válik aktívvá. Ezek az emberek semmit sem tesznek, semmit sem mondanak belső indíttatásból.

A MÁSIK hozzáállás virágzó tavasszá változtatja az embert. Az erő egyenesen a középpontjukból árad; olyan, mintha egy kis forrásból az örök élet szökőkútja fakadna. az ilyen ember erőt sugároz. Ezt a környezete is érzi. A Belső Erő állandó működésben van bennük; önmaguktól, saját indíttatásukra cselekszenek.
Az embert nem érheti nagyobb jó, mint hogy saját, belső indíttatásából cselekszik.

A Gondviselés által tervezett összes élettapasztalatunk arra szolgál, hogy az embereket aktivitásra, belső indíttatásra serkentse. Szinte kényszerít bennünket arra, hogy kilépjünk „a körülmények áldozata” szerepből és uraljuk környezetünket.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Wallace D. Wattles – A kiválóság bölcsessége (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük