OSHO: Intelligencia – Kreatív válasz a jelen pillanatra PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

OSHO: Intelligencia - Kreatív válasz a jelen pillanatra

OSHO: Intelligencia – Kreatív válasz a jelen pillanatra

„Először is, jól jegyezd meg: az intellektualitás nem intelligencia. Az intelligencia a belső tudatosságod kifejlődése. Semmi köze a tudáshoz – a meditatívsághoz van köze. Az intelligens ember nem a múltbéli élményei alapján cselekszik, hanem a jelenben működik.”

Osho megkérdőjelezi azt az elméletet, miszerint az intelligencia fejlesztésének legjobb módja az intellektus tréningezése. Az intellektus darabjaira bontja a dolgokat, hogy lássa, hogyan működnek; az intelligencia összerakja a részeket, hogy lássa az egész működését. Osho azt állítja, hogy csupán az intelligencián keresztül válaszolhatunk kreatívan a változó világ kihívásaira.

Ez a kötet – ahogy a teljes sorozat is – arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy igazán önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit leginkább próbálsz elkerülni, hiszen ez adja meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz.

Az intellektus és az intelligencia elkülönítésével segítséget kapsz ahhoz, hogy tudatosítsd magadban, miként közelíts a problémákhoz – legyen az logikai, érzelmi vagy gyakorlati kérdés -, és miként oldd meg őket.

„Az élet intelligens. Csupán az ember vált unintelligenssé. Tönkretette az élet természetes áramlását. Az emberen kívül semmiben nincs unintelligencia. Láttál-e már olyan madarat, amelyet hülyének nevezhettél? Láttál-e már olyan állatot, amelyet idiótának nevezhettél? Nem, ilyen dolgok csupán az emberrel történnek. Valami elromlott. Tönkretették az ember intelligenciáját, megrontották, megnyomorították.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

OSHO: Intelligencia – Kreatív válasz a jelen pillanatra (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük