Kurt Tepperwein – A gazdagság forrása PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Egy igazi mestert nem a pénz irányít – ő irányítja a pénzt, és a pénzt dolgoztatja maga helyett.”

Kurt Tepperwein segítségével képesek leszünk egy egészen új pénztudatot kifejleszteni, amely meghozza a várva várt bőséget. Pénzügyeink mesterévé válunk, könnyűszerrel felszámolhatjuk adósságainkat, és saját vagyont teremthetünk.

A pénzzel való mesteri bánásmód olyan egyszerű, mint az olvasás vagy az írás, tehát mindenki számára megtanulható!

Hogy miért érdemes megtanulni?

Mert aki hajlandó energiát fektetni a kötetben leírtak elsajátítására: – nincs kiszolgáltatva az anyagi gondoknak és körülményeknek, mindig több pénz áll a rendelkezésére, mint amennyit el tudna költeni, – könnyűszerrel meg tudja teremteni vagyonát, s ez nem csak pénzből, hanem alkotóerőből is áll, amelynek segítségével rövid időn belül megvalósíthatja céljait, – a belső és a külső gazdagságot egyaránt megteremti, a kettő közötti látszólagos ellentmondás megszűnik, – harmóniát tud teremteni önmagán belül a férfi és a női energiák, az ész és az érzelmek, valamint a megérzés és a cselekvés között, – azt teszi, amihez kedve van, kibontakoztathatja tehetségét és képességeit, szabadjára engedi szellemi alkotóerejét.

A természet saját maga teremtette meg gazdagságát, méghozzá saját forrásai és lehetőségei segítségével. Ennek mintájára az ember életfeladata nem más, mint a növekedés, ami életenergiánk, szeretetünk, lehetőségeink és ösztöneink megvalósításában, kibontakoztatásában rejlik.

A legjobb, amit az emberiség javára tehetünk, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet! A pénz nem csak az anyagi világban segít tájékozódni, a szellemi világban is megmutatja az utat, méghozzá azt, amelyik önmagunkhoz vezet.

Minél többet cselekszünk valódi énünk szerint, annál szabadabban és gazdagabban áramlik hozzánk az energia -, a pénz, amely kiszabadít az anyag fogságából, de csakis akkor, ha felismerjük és kihasználjuk valódi értékeit.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Kurt Tepperwein – A gazdagság forrása (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük