Kurt Tepperwein – A hipnózis magasiskolája Djvu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

  • Kurt Tepperwein - A hipnózis magasiskolája DjvuMi a hipnózis?
  • És mit jelent a szuggesztió?
  • Veszélyes-e a hipnózis alkalmazása?
  • Megtanulható-e, hogyan bírjuk szóra a tudatalattinkat?
  • Az önhipnózis valóban csodagyógymód?

Tepperwein könyve több mint tíz éve jelent meg először magyarul. Most újra elsajátíthatja bárki azokat a technikákat és módszereket, amelyek hozzásegítenek bennünket az egészséges, kiegyensúlyozott lelki élethez, harmóniához a világgal és önmagunkkal.

A pszichológia professzor több másik könyvéből is tudjuk már, ez a harmónia az előfeltétele a testi egészség hosszan tartó megőrzésének. Hogy a szerző módszereit alkalmazhassuk, nem szükséges különleges adottságokkal rendelkeznünk.

Az érthetően megfogalmazott leírásokat és a konkrét, részletes szuggesztiókat bármelyik, kellő komolysággal rendelkező érdeklődő elsajátíthatja. A hipnózis és az önhipnózis alkalmazása során mindenki olyan szunnyadó képességeket és erőket fedezhet fel magában, amelyekről eddig sejtelme sem volt.

Ebből a könyvből, ha értőn fogadjuk tanításait, megtanulhatjuk, hogyan használjuk ki és hogyan irányítsuk ezeket az erőket.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Kurt Tepperwein – A hipnózis magasiskolája -Hipnózis és önhipnózis-Hogyan oldhatjuk meg könnyedén problémáinkat? (letöltés dvju-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük