Eli Jaxon-Bear – Az enneagram felhasználása a lelki fejlődésben PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Megtanultam, hogy a társadalmi mozgalmaknak valóban elég ereje van ahhoz, hogy megváltoztassák a világot. Tapasztaltam, hogy milyen átformáló élmény kiállni az élet védelmében egy ügyért, ami felülmúlja a személyes életem fontosságát.

És mégis… arra a meggyőződésre jutottam, hogy minden társadalom, filozófia, vallás, ideológia vagy társadalmi tömegmozgalom teljesen a benne résztvevő emberek tudatosságán múlik.

Mindegyikünknek saját, egyedülálló értékei vannak, amit fel tudunk ajánlani a világnak. Ezek az értékek azonban legtöbbünkben a félelem, a sebzettség és a düh mély rétegei alatt alszanak elrejtve.

A világnak szüksége van rá, hogy mindannyian felébredjünk, és ki-ki felfedezze, hogy valójában kik vagyunk, hogy sorra lefejtsük a rétegeket, vissza, a fényig, és meglássuk önmagunkat a Nap fényében. A legfőbb vágyam, hogy ez a könyv segítő eszköz legyen ebben a folyamatban.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Eli Jaxon-Bear – Az enneagram felhasználása a lelki fejlődésben  (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük