Peter Lauster: Ne hagyd magad! PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Peter Lauster: Ne hagyd magad! PDFA könyv szerzője Magyarországon is méltán népszerű pszichológiai szakértő. A M-érték Kiadónál 2003-ban két alapkönyve jelent meg, A szerelemről, a szeretetről és a Ki, ha én nem? címűek.

Jelen könyve ugyanúgy alapműnek számít már húsz éve. Azokat a káros tényezőket, társadalmi csapdákat, közösségek rossz beidegződéseit elemzi benne a szerző, amelyek gátolják az egyes embert önmaga sorsának kialakításában.

Minden ember egyrészt „korának gyermeke”, akit a társadalmi kényszerek alakítanak, másrészt önálló lény, individuum, aki szabadon szeretné megvalósítani magát.

Lauster elődlegesnek a félelme legyőzését tartja. A félelem megjelenhet elfojtásban, kivetítésben, eltolásban, elkerülésben, önbódításban, hogy csak párat említsünk az ember elhárító mechanizmusai közül. Lauster arra tanít, hogyan lehet leküzdeni ezeket a mechanizmusokat.

Könyvének „Nyolc élethazugság” című fejezete megismertet bennünket a legkártékonyabb hamis „sugallatokkal”, amelyek szintén a lelket betegítik, rossz és állandó lelkiismeretfurdalást okoznak, ugyanakkor pedig önállótlanná, manipulálhatóvá tesznek.

Aki – megismervén Lauster nyolc hazugságát – legalább elgondolkodik az ő igazságain, már tett egy lépést az önálló életvitel felé.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Peter Lauster – Ne hagyd magad! – Az önérvényesítés művészete (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük