James Redfield: A mennyei látomás PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

James Redfield: A mennyei látomás PDFAz új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield „Mennyei” sorozatának.

„Fontos megértenünk – írja a szerző az előszóban -, hogyan is működik ez. A legtöbb esetben a spirituális élmény megtapasztalásához legalábbis a lehetőségét el kel fogadni annak, hogy az ilyesfajta érzékelés létezik. Ma már tudjuk, hogy az embernek fel kell függesztenie, „zárójelbe kell tennie” kételyeit, és minden lehetséges módon igyekeznie kell nyitottá válni a spirituális jelenségek iránt, ha át akarja élni őket…”

E könyvnek az a célja, hogy közvetlenül felderítse az élményeket, amelyekben oly sokan osztoznak már – többek között Redfield hatalmas rajongótábora.

Melyek ezek az életünkben fel-felbukkanó spirituális élmények, amelyekről talán sokszor nem is veszünk tudomást, így elveszítvén a Felismerés lehetőségét? A véletlenek? A világmindenséggel létesíthető kapcsolat? Misztikus élmények és tanító álmok?

A könyv lépésről lépésre haladva tanítja az olvasót, hogyan vegye észre a valóság nem jelenségszintű, hanem a jelenségek mellett, mögött, esetleg helyett létező szellemi szintjét.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

James Redfield – A mennyei látomás – Az új spirituális tudatosság átélése (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük