Osho – Az egész a változásról szól PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„A most nagy pillanat. Létrehozhatunk egy egységes világot. A jelenlegi krízis arany krízis, hiszen az emberek csak nagy nyomás hatására változnak és változtatnak. Mindaddig, amíg egy helyzet elviselhető, inkább elviselik – most azonban olyan ponthoz érkeztünk, amikor a helyzet többé már nem elviselhető.”

A tényt, hogy jelenleg maga a bolygó túlélése forog kockán, senki sem vitatja – mégsem változik semmi. Minden erőfeszítés, hogy lemondjunk a kapzsiságról és a kizsákmányolásról, és fenntartható jövőt építsünk, ellenállásba és falakba ütközik – és nem változik semmi. Szinte mindenki tudja, hogy éretlen viszálykodásunk oltárán a világegyetem legszebb virágának létezését áldozzuk fel – mégsem változik semmi.

A szakemberek ma már világszerte egyetértenek abban, hogy sürgősen tennünk kell valamit – mégsem változik semmi. Az óra ketyeg… Ez a könyv végveszélyben lévő bolygónk értelmes embereit kívánja megszólítani. Egy ember látomása egy életképes emberiségről; egy ember látlelete a pszichológiai és társadalmi kórképekről, amelyek kívül és belül megosztják az emberiséget, és háborús feleket teremtenek.

Osho felvázolja azokat a változtatásokat, amelyeket döntő fontosságúnak tart a jövő szempontjából – különösen annak az arany jövőnek a szempontjából, amely szerinte csupán egy karnyújtásnyira van tőlünk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Osho – Az egész a változásról szól – A legnagyobb kihívás: az Aranyjövő megteremtése (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük