Osho: Végzet, szabadság és a lélek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Osho: Végzet, szabadság és a lélek

Osho: Végzet, szabadság és a lélek

Nem arról van szó, hogy kérdésekre keressük a választ, hanem arról, hogy a létünkre keresünk választ. Az élet nagy kérdései sorozat az egyén életében felmerülő legfontosabb kérdésekre összpontosít. Minden egyes kötet örök és mindig időszerű vizsgálódásokat és fejtegetéseket tartalmaz személyes értelem- és célkeresésünk létfontosságú témáival kapcsolatban, a lelki életünkre és létminőségünkre jellemző kérdésekre helyezve a hangsúlyt.

Ennek az izgalmas sorozatnak az első kötete, a Végzet, szabadság és a lélek olyan mélységesen emberi kérdéseket boncolgat, mint például: Valóban létezik-e olyasmi, hogy lélek, és ha igen, mi az? Hogyan illeszkedik be a képbe a karma fogalma? Van-e az egyén életének valami különleges értelme vagy célja? Az ember kutatja önmagát.

Tisztában van vele, hogy létezik, de nem tudja magáról, hogy kicsoda. Így a születés pillanatában kezdetét veszi egy nagyszabású vizsgálódás, amelyet elnyomhatsz, eltéríthetsz ugyan, vagy akár megpróbálhatod helyettesíteni is, de le nem állíthatod.

Nincs mód a beszüntetésére, hiszen ez emberi természetünk szerves része, és hacsak el nem jutsz a megoldásig, a kutatás folytatódik. Ám felmerül a probléma, hogy rengeteg a tévút.

  • Hogyan találhatsz rá a helyes ösvényre?
  • Van benned valami, ami magasabb rendű, nagyobb önmagadnál, amit egyszerűen nem lehet a véges világ keretei közé beszorítani.

Ez a nagyság nem egyéb, mint az ember azon képessége, hogy felülemelkedjen, túllépjen önmagán. Ha ez az ugrás nem következik be, akkor kopár pusztaságban fogsz élni, ahol soha semmi nem virágzik. A virágok csak akkor fognak kinyílni, amikor kezded kapiskálni az igazságot. Ez az ember legfőbb törekvése, amelynek a lényege, hogy az emberi lény az igazsággá akar válni.

Te is ezt akarod érezni, hogy: én vagyok az igazság. Ennél kevesebbel soha nem fogod beérni.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Osho: Végzet, szabadság és a lélek (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük