Leon Petulengro-Csillagzatok csodafüvek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Mi köze a gyógynövényeknek az asztrológiához?

– kérdezheti az olvasó a cím láttán. Leon Petulengro, a hírneves asztrológus szerint, ha valaki hisz abban, hogy az emberek életét a csillagok irányítják, akkor hogy is kételkedhetne abban, hogy a körülöttünk élő állatokra és növényekre ugyanezek a kozmikus erők hatnak.

„Az orvostudomány asztrológia nélkül olyan, mint a lámpás olaj nélkül” – vallotta Culpeper, a nagy füvész és asztrológus, a XVII. században. Már a régi bölcsek is azt tartották, hogy a természet gazdagságán átlüktet a világegyetem ritmusa. Ugyanazon ritmussal nőnek a füvek, amellyel a bolygók keringenek pályájukon.

Nagyanyám mesélt nekem először a gyógyító növények titkairól,
amelyeket ők, cigányok ismertek – írja a szerző.

„Nézz körül bármelyik dombtetőről – mondogatta -, a Teremtő ajándékát láthatod növekedni mindenütt, bőségben… Csak le kell szakítanod. Minden növényben ezerszeresen meg*találhatod az élet titkát.”

Leon Petulengro nem egyszerűen a gyógyító növényekről írt könyvet, hanem minden zodiákus jegy szülötteinek „saját használatú” gyógynövényeket ajánl, figyelembe véve az egyes jegyek természetét, egészségük gyenge pontjait. Az egyes növények leírásait szórakoztató anekdoták és különleges receptek tarkítják.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Leon Petulengro-Csillagzatok csodafüvek – A teremtő ajándéka (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük