Paksi Zoltán: Asztrológia, a Szent Tudomány PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„Az ősi misztikus tanok célja, hogy a karmikus körforgás poláris (pl. jó-rossz) világából HAZAvezesse az embereket. A jó és a rossz, tehát a pólusok különváltsága az emberi szinten vált megélhetővé. A misztika erről a szintről emeli fel a lelkeket. A spirituális tanításokban tehát a jó és a rossz nem értelmezhető, hiszen már a polaritás felett lévő világokról, s világokból küldi tanításait. Egyszerűen fogalmazva az a rendszer, amelyben jelen van a „jó”, és persze a „rossz” is nem ezoterikus.

Az asztrológia a legősibb isteni tudomány. A földre érkezett lelkek megkapták mindazt a TUDÁST, mellyel vissza lehet térni a mennyei otthonba. Ezt a tudást a teremtő csillagfénnyel az égre írta! Az égbolt a mindenki számára nyitott könyv, melyből a régi korok embere még olvasni tudott.

Később a „csillagok titkait” már csak a beavatottak, az asztrológusok ismerték.A csillagképek, az égi utak, a különböző csillagködök, csillagcsoportok, valamint a Nap és a Hold járása segítette a külső-belső tájékozódást. A planéták, tehát a naprendszer bolygói, mint „istenségek” képviselték a különböző alkotó, cselekvő, teremtő energiáinkat.

Az égbolt ismerője látott is. A Nap fényénél is látta a csillagképeket. Az égre tekintve érzékelte, hogy melyik csillagzat delel az ég tetején. A delelő csillagkép „mondja el” a felemelkedés tudását, hiszen pont a korona csakra felett vonul át… ”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Paksi Zoltán: Asztrológia, a Szent Tudomány (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük