Griga Zuszsanna: Transzcendentális asztrológia

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Megismerheted annak a teljesen új rendszernek az alapjait, amelyet Budapesten az Avalonban, és Londonban a London School of Astrology-ban tanítok, s amely figyelembe veszi a Naprendszer nemrég felfedezett égitesteit. Az asztrológiát a mítoszok szerint – az alkímiával és a számmisztikával együtt – Hermész Triszmegisztosz hagyományozta az emberiségre, tehát azon az ősi hermetikus elven alapul, amely szerint „amint fent, úgy lent.”

A Mikrokozmosz törvényszerűségei a Makrokozmoszban tükröződnek, s ha az egyik megváltozik, elkerülhetetlenül át kell, hogy alakuljon a másik is!

A távcső feltalálása óta világunk egyre csak tágul. A tizennyolcadik század végén megpillanthattuk az első transzcendens bolygót, az Uránuszt, és azonnal a háromszorosára nőtt a Naprendszer. Addig úgy gondoltuk, a Szaturnusz pályája határolja, amely mögött a káosz, a végtelen világűr birodalma található. A tizenkilencedik században felfedeztük az Aszteroida Övet, a Mars és a Jupiter pályasíkja között felrobbant bolygó maradványait.

A huszadik század utolsó évtizedében pedig a csillagászok a Naprendszer peremvidékeit tárták fel, és megismerhettük azokat a különleges mozgású égi objektumokat, amelyeket a karmikus és transzcendens asztrológia Kentauroknak nevez.

A kötet bemutatja ezeket az új égitesteket, és azt az asztrológiai rendszert, amely válaszokat talál az inkarnálódó lélek dilemmáira, és képes együtt fejlődni az új felfedezésekkel.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Griga Zuszsanna: Transzcendentális asztrológia – Az új évezred asztrológiája (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük