H. E. Douval – Mágia és asztrológia PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A „Gyakorlati Mágia Könyvei”-nek ez a VIII. kötete különösen szívügyünk, mert arra szolgál, hogy segítse az érdeklődőt abban, hogyan tud egyre jobban megszabadulni egy „vakon tomboló” lét esetlegességeitől, felkészítve őt, hogy mesterfokon tudja kezelni azokat az erőket, amelyek saját sorsa urává tehetik. A „Mágia és asztrológia” című kötet – reméljük – univerzális, mint az az anyag is, amellyel foglalkozik.

Amikor Agrippa von Nettesheim (1486-1535) leírta, hogy „ne önmagunkon kívül keressük a nagy – mágikus – műveletek lényegét”, csak azt bizonyította, hogy ő – nagyon kevés kortársához hasonlóan – valóban ismeri a „mágia természetét”.

Ismert volt előtte a „fentről lefelé haladó egyezés” is, és csak az a csodálatos, hogy több mint négyszáz évnek kellett eltelnie, és több egymást feltételező tényezőre volt szükség, hogy végül fellebbenjenek a fátylak, amelyek idáig beburkolták, vagy csak részben láttatták a kozmosz örök alapigazságait.

Ha helyes módon akarjuk érteni ezt a könyvet, meg kell ismernünk egy misztériumot, amely minden beavatás, minden titkos szövetség, a világon létező minden okkult rítus alapját jelenti időszámításunk előtti évezredek óta, mind a mai napig: teljesen formálisan (exoterikusan) ismert, pl. még a szabadkőművességben is, ezoterikusan pedig a (mágikus) misztikában.

Asztronómiailag ezt a minden misztériumok legtitkosabbikát „Ozirisz halálá”-n keresztül lehet kifejezni (a Nap „alászállása” C a téli napfordulókor, és feltámadása; a Nap „újjászületése C tavaszpontnál, asztrológiailag Kos 0°-nál. Ezoterikusan megmagyarázható a misztérium az egyiptomi Ozirisz-kultuszon keresztül.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

H.E.Douval – Mágia és asztrológia (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük