Ted Andrews – Egyszerűsített mágia DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ismerje meg az igazi mágiát!

A mágia az önképzés és az anyagi gyarapodás magasabb rendű spirituális rendszere. A mágia alapját egy ősi, etikai és spirituális rendszer alkotja, amelyet kabala néven ismerünk.

Valójában a kabala alapjai a kereszténység megjelenése előtti időkbe, egészen az ősi zsidó hagyományokig nyúlnak vissza. A régies nyelvezet és a benne foglaltak sokrétűsége azonban mindeddig nehézkessé tette megértését a ma embere számára.

Ez adja meg az egyszerűsített mágia létjogosultságát! Ez az első könyv, amely bepillantást enged az Új kor kabala misztériumaiba.

Gyökerei az antik korokig nyúlnak vissza és aktualitása nem szenvedett csorbát a századok folyamán. Ön most egy könnyen érthető és könnyen használható útmutatót tart a kezében, amely egy szebb és teljesebb élet kezdetét jelentheti.

A mágia nemcsak spirituális, de nagymértékben praktikus is; megadja a lehetőségét annak, hogy életünk szeretetben, szerencsében, anyagi jólétben, boldogságban és egészségben legyen teljes. A mágia létezik! Ismerkedjen meg Ön is az Új kor szellemiségével!

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Ted Andrews – Egyszerűsített mágia – Kezdők kézikönyve az Új kor kabalához (letöltés djvu-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük