Wictor Charon – Atlantiszi Mágia PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A mágia az ősi hagyományok szerint erőt jelent.A képzelet önmagát megvalósító varázserejét. S hogy ez mennyire realitás ma is, bizonyítják korunk orvostudományának legkiválóbb kutatói és gyakorlói, akik felismerték, hogy az ember romboló képzeteivel beteggé teheti,vagy bizakodó akaratával, hitével meggyógyíthatja önmagát.

Persze a modern orvosok a mágiát más nomenklatúrával,a különféle tüneteket, majd organikussá váló betegségeiket pszichoszomatikus – idegi – hátterű bántalmaknak nevezik.

Tudja-e az ember irányítani szervi működéseit?

Legfeljebb néhány indiai, tibeti jógi és láma,akik hosszú gyakorlatokkal szabályozzák testük hőmérsékletét, tüdő- és szívműködését, légzését, érzéketlenné válnak a legsúlyosabb fizikai fájdalommal szemben is.

E nehéz gyakorlatokat,amelyekkel hozzájutnak szervezetük irányító tárcsáihoz és legyőzik a húsukba,nyelvükbe szúrt kampók, szögek,tűk zsarnoki kínjait, képzeletükben,emberfeletti,”mágikus akaratuk” segítségével viszik véghez. Szóval:mágiát gyakorolnak.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Wictor Charon – Atlantiszi Mágia (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük