Melocco János – Út és sors PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

E könyv új összefüggéseket tár fel Kelet és Nyugat között : az ősi indiai holdházak és a 12 jegy összefüggéseit részletezi az indiai mozgó házak alapján. Használható kézikönyvként, karmikus és lélektani összefüggésekre fordítja le a mitológiát.

Körvonalazza az indiai asztrológia alaptechnikáit és az eltérő indiai állatövet. Részletezi a holdházak összefüggését a jegyciklusokkal, amelyeket a nyugati asztrológia klasszikusai hangsúlyosabban fejtenek ki.

Alapvető segítséget nyújt indiai asztrológiai programok használatához. Évtizedes tapasztalatokból, tanulmányokból kiindulva listázza a legfontosabb holdház jelentéseket, kapcsolódásukat a mitológiához, Jung archetípusaihoz.

A holdházak aktív használata könnyebbé teszi az indiai technikák gyakorlását: bonyolult számítások helyett a jegyek és naksatrák jelentésére építünk. Ismerteti az indiai asztrológia kimagasló előrejelzési technikáját, a százhúsz éves ciklust, mely már évtizedek óta felkeltette az asztrológia nyugati művelőinek érdeklődését.

Kulcsot nyújt értelmezéséhez – és általában a karma egyes mintáinak, az út és sors összefüggéseinek megértéséhez.

Komplett könyv magyarul az észak-indiai-tibeti asztrológiáról, magam írtam, 2012-ben jelent meg.

Különösen nagy hangsúlyt fektetek a holdházak – naksatrék – leírásához minden bolygónál táblázat formájában, példaesetekkel. Mitológiai alapokkal.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Melocco János – Út és sors – Jegyek, holdházak és reinkarnáció az indiai alapú asztrológiában (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük