Frédérique Jourdaa – A kumráni csók PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Egy megdöbbentő bestseller Jézus szerelméről.

A fiú tizennyolc éves, szép termetű, koromfekete hajú, és különös tűz ég a tekintetében. Falujából kitaszították, így gyalog vág neki a kopár Júdeai-sivatagnak. A magányos és szótlan vándor egy sziklába vájt kolostorba tart, ahol egy titokzatos-titkos közösség él.

Az ifjú a tudást szomjazza: a világ titkait akarja megismerni. A lány tizenöt éves, karcsú, kecses, tengerzöld szemű, egy gazdag betániai birtok örökösnője, aki árván nőtt fel. A lány szerelemre vágyik, mindent elsöprő szenvedélyre.

Ők ketten először a római légiósok egyik áldozatának betegágyánál találkoznak, akit csak a fiú menthet meg: emberfeletti képességeivel. Aztán a sors elválasztja őket egymástól, zarándokok lesznek, a szerelem zarándokai.

Az ifjút Jesunak nevezik, a lányt Magdalai Mariamnak…

A fiatal francia írónő, Frédérique Jourdaa hosszas kutatómunka után bukkant Jézus gyermek- és ifjúkorának történetére, amelyről oly keveset tudunk. Érzelmes és az ezotériát sem nélkülöző regénye, amely az emberiség egyik legtöbbet vitatott személyiségéhez ad kulcsot, megjelenését követően azonnal a sikerlisták élére került, és nemrég indult világhódító útjára.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Frédérique Jourdaa – A kumráni csók (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük