Leo Taxil: Jézus élete PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A szerző előszava

Jézus Krisztus személyét illetően három különféle vélemény ismeretes:

  1. Egyesek úgy vélik, hogy ő Isten, aki egy időre lejött a földre ember képében.
  2. Mások úgy vélik, hogy ő egy zsidó prédikátor volt, aki súlyos üldöztetéseknek volt kitéve élete során, majd társadalmi és szabadelvű eszméi okán követői istenítették
  3. Harmadszor pedig azt is állítják, hogy sem Jézus Krisztus, sem az apostolok nem léteztek, csupán keresztény legendák, sok más kitalált vallási legenda mintájára abban a korban, amikor a pogányság visszaszorult, és egyes emberek hasznot húztak embertársaik ostobaságából azáltal, hogy új vallást kreáltak számukra.

Gondosan mérlegelvén minden mellette és ellene szóló érvet, a szerző a harmadik verzió mellett száll síkra. Ez a könyv nem azért íródott, hogy lekicsinyítse Jézus-istent, sem azért, hogy felnagyítsa Jézus-embert, hiszen jelen sorok írója egyikük létezését sem hiszi.

Célja, hogy lépésről lépésre nyomon követvén a keresztény legendákat, rávilágítson mindazon abszurdumokra, melyeket azok tartalmaznak, és így nyilvánvalóvá tegye, hogy az egész Jézus Krisztusról szóló történet, akár embernek, akár istennek tekintve őt, bármely oldalról is nézzük nem más, mint ostoba kitalációk gyűjteménye.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Leo Taxil: Jézus élete (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük