Dr. Christiane Northrup: Női test, női bölcsesség PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Christiane Northrup: Női test, női bölcsesség PDF„Ez a könyv azoknak szól, akik hisznek abban, hogy – tekintet nélkül múltbéli és jelenlegi körülményeikre – lehetséges teljes életet élni…

…Mindazoknak, az orvosoknak, ápolóknak, gyógyászoknak és betegeknek, akik eljutottak oda, hogy beismerjék, tudásuk milyen véges .”

A könyv egészéből sugárzik az emberszeretet, az ember elsődleges tisztelete. Szívből ajánlom – kivétel nélkül minden család számára -, mert sohasem tudjuk, hol kezdődik a prevenció és hol végződik a terápia, és kinek mire van szüksége.

Az írónő, gyakorló szülész és nőgyógyász, több évtizedes tapasztalatait ötvözi a pszichológia, a természetgyógyászat és a hagyományos orvoslás legújabb eredményeivel. Nyílt és közvetlen hangon ad választ mindazokra a kérdésekre, amelyek valamennyi nő életének különböző szakaszain felvetődhetnek. Tabukat dönt le, évtizedek óta megrögzült dogmákat vet el.

A témaköröket számos esetleírás tarkítja, teszi izgalmassá.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Dr. Christiane Northrup – Női test, női bölcsesség (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük