Swami Maheshwarananda – Az emberben rejlő erők PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Paramhans Swami Maheshwarananda, a világszerte elismert és elterjedt „Jóga a mindennapi életben” rendszer megalapítójának e műve mélyreható betekintést nyújt a bennünk rejlő energiaközpontok működésébe és átfogó képet ad a sorsunkat formáló erők természetéről.

Rámutat, hogy ezek nem kívül keresendők, hanem magunkban fedezhetjük fel őket. A könyv nemcsak elméleti tudásban részesíti bennünket, hanem ami ennél sokkal fontosabb, hozzásegít az Isteni Igazság felismeréséhez.

Az útmutatásokat követő aspiráns számára feltárul a halál és újraszületés körforgásából kivezető út a felszabadulás útja.A szerző lépésről lépésre vezet bennünket a saját Önvalónkhoz vezető úton.

Mélységében tárja fel a 8 fő csakra jellegzetességeit, rendeltetését, és kezünkbe adja az eszközöket, amelyekre szükségünk van legfontosabb célunk megvalósításához – az igaz önmagunkká váláshoz .A „Jóga a mindennapi életben” rendszer gyakorlásával felébreszthetjük belső energiaközpontjainkat és elkezdhetjük tudatosan használni.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Swami Maheshwarananda – Az emberben rejlő erők (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Bodai Attila mondta:

    Üdvözlöm!

    Egy Szuper lehetőség az Önök oldala, sajnos csak ma találtam rá!
    Köszönöm!

    Üdvözlettel: Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük