Stephen Arroyo: Kapcsolatok és életciklusok PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Stephen Arroyo: Kapcsolatok és életciklusok PDFStephen Arroyo hat műve révén a modern asztrológia világszerte legismertebb és legnépszerűbb szakírói közé tartozik. Könyvei lenyűgözően átfogóak és új szelleműek.
Feltárják, hogyan kapcsolódik az asztrológia mindennapi életünkhöz.

Stephen Arroyo az életművével elnyerte a Brit Asztrológiai Társaság Asztrológia-díját, a Kanadai Asztrológusok Közösségének Nap Díját valamint a Regulus Díjat. Könyveinek legfőbb erénye minden bizonnyal a közérthető és kristálytiszta kifejezésmód.

A legbonyolultabb gondolatokat is úgy tudja kifejezni, hogy kezdők és haladók egyaránt utat találjanak hozzá, ugyanakkor mindenki közvetlenül hasznosíthassa a tanultakat saját, személyes életében. Művei méltán váltottak ki rendkívüli nemzetközi elismerést, már kilenc nyelvre fordították le őket.

Arroyo könyve életünk talán legfontosabb területéről, az emberi kapcsolatokról szól. Az asztrológiának külön ága, a szinasztria foglalkozik a kapcsolatok vizsgálatával. A horoszkópok összevetésén alapuló módszer Arroyo rendkívüli egyéniségén és sok évtizednyi tapasztalatán átszűrve olyan közvetlenül, kötetlenül elevenedik itt meg, mintha magunk is ott ülnénk az előadáson és hallgatnánk őt

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Stephen Arroyo – Kapcsolatok és életciklusok (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük