Robin Skynner, John Cleese: Hogyan éljük túl a családot? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Minden ember életében döntő fontossága van a családnak, nemcsak gyermekként, de felnőtt korban is. Ráadásul azt, hogy mi magunk miféle családot alapítunk, képesek vagyunk-e harmonikus, szeretetteljes otthont kialakítani, a szülői házban szerzett korai élmények határozzák meg.

A neves amerikai pszichológus és egykori páciense, a kitűnő komikus nagy szakmai felkészültséggel és remek humorral tanítja meg a családi élet kisebb-nagyobb konfliktusainak „kezelési technikáját”, végigkísérve egy párkapcsolatot a szerelem, a házasságkötés, az első közös otthon, a gyerekszülés és a -nevelés válsághelyzetein.

A párbeszédek során efféle, a mindennapi életben gyakran elhangzó kérdéseket tesznek fel egymásnak a szereplők, hogy „Miért kellett nekem éppen téged elvenni?” vagy „Mégis mit gondolsz, ki az úr a házban?”, s próbálnak rá hiteles válaszokat adni, életvezetési programokat megfogalmazni.

Nemcsak meglepő tapasztalatokkal leszünk gazdagabbak, ha elolvassuk ezt az üdítően friss, érdekes és szellemes könyvet, hanem remekül fogunk szórakozni is.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Robin Skynner · John Cleese – Hogyan éljük túl a családot? (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük