John Brierley: A Szent Jakab-út PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ezerszám találhatunk távoli célokhoz vezető gyalogutakat, de csak a Camino történelmi és spirituális jelentősége járt világméretű elismeréssel, amely szükségszerűen azt is jelenti, hogy egyre többen szeretnék megtapasztalni gyógyító erejét.

Bár az utolsó tíz évben a zarándokok száma megtízszereződött, még mindig kevesebb, mint feleannyian gyalogolnak az úton, mint a középkorban. John Brierley hiánypótló zarándok útikalauza immár magyarul is hozzáférhető.

Nemcsak az úton, hanem a felkészülésben is nélkülözhetetlen. Úgy tűnik, indulás előtt több kérdésünk van, mint útközben: a szerző, aki már több mint 10 éve gyalogol az utakon, nagy beleérzéssel válaszolja meg az összes, külső és belső úttal kapcsolatos kérdésedet.

Szilárd meggyőződése, hogy a külső és belső utak egyensúlya vezet a tudatos, felelősséggel élt élethez. Ennek megfelelően találsz ebben a könyvben térképet, útleírást, kulturális és történelmi tájékoztatót, telefonszámokat és kilométereket, önellenőrző kérdőívet és kérdéseket, amelyek elkerülhetetlenül felmerülnek benned a gyaloglás során, és üres helyet, ahol a Te kérdéseid is elférnek

Egyetlen dolog azonban hiányzik a lapokról: a Te válaszod. De kézzelfogható az a tudás és hit, amelyet megérezhetsz olvasás közben: az úton ott várnak a válaszaid.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

John Brierley: A Szent Jakab-út – Zarándok útikalauz (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük