Edward de Bono – Gondolkozz… mielőtt túl késő PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Edward de Bono a „még gondolkodó emberek” egyre fogyatkozó rétege által hosszú ideje aggodalommal figyelt problémára hívja fel a figyelmet: rohanó világunkban az eredeti és gyakorlatias problémamegoldó gondolkodás veszélyesen elsatnyult.

A szerző szerint azért nem tudunk megoldást találni a globális problémákra, mert a gondolkodás maga is a megoldandó globális problémák közé tartozik. Sőt mi több: a globális problémák gyökere eltompult elménkben keresendő. A mai ember úgy gondolkodik – érvel de Bono egy hasonlattal -mintha az autóját vezetve a mozgásba lendíthető négy kerék közül csupán egyetlenegyet használna.

Ez az egy „agykerék” a hagyományos, konvencionális gondolkodás motorja. Ez bőven elég a napi rutintevékenységek elvégzéséhez, vagy akár a Google-on való kereséshez, de nem elegendő a valódi problémamegoldáshoz.

De Bono professzor ezzel a könyvével is gyakorlati segítséget kíván nyújtani a konstruktív és újító jellegű gyakorlatias gondolkodás elsajátításában, amiről itt is ugyanazt vallja, mint eddigi műveiben, -ötletalkotó gondolkodásunk jó technikákkal edzésben tartva éppúgy kondícióba hozható, mint bármelyik izmunk.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

dward de Bono – Gondolkozz… mielőtt túl késő (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük