Norman Vincent Peale: A pozitív gondolkodás hatalma PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Norman Vincent Peale: A pozitív gondolkodás hatalma

Norman Vincent Peale: A pozitív gondolkodás hatalma

Olvasd ​és kezdj új életet! Igen, ez a könyv fordulópont lesz az életedben, ahogy annyi ezer és ezer ember életét változtatta meg gyökerestől, akik elfogadták az ajánlott módszereket és követték azokat a mindennapi életükben.
Nem nyújt pedig szórakozást, nem íródott ragyogó stílusban, nem törekszik irodalmi babérokra, hanem egyszerű, meggyőző és erőteljes mondanivalójával segíteni akar.

Segíteni, hogy szorongás, feszültség, aggódás helyett derű, felszabadultság és bátorság érzése töltse be lényedet, hogy a kétségbeesést új remények váltsák fel, hogy a kudarc, bukás helyett a sikeres, diadalmas életre vezessen.

A könyv eredetileg angol nyelven jelent meg és sok millió példányban forog közkézen. Harmincnégy nyelvre fordították le.

Magyarországon úgyszólván ismeretlen ez a fajta irodalom, pedig a mélyen gyökerező negatív gondolkodásmódunkat tekintve, talán ott van a legnagyobb szükség rá. Ezzel az elgondolással adtuk ki ezt a felbecsülhetetlen értékű művet, hogy segítsük vele ott, ahol segítségre a legnagyobb szükség van. Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar kiadás is ezreknek jelenti majd egy új élet kezdetét.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Norman Vincent Peale: A pozitív gondolkodás hatalma (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük