Bicsérdi Béla: Az élet könyve és a gondolaterők hatalma PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„Ezen nagyobb művem írásához 1928. junius 1-én kezdtem hozzá és október hó 20-án fejeztem be. Tartalmát ugy rendeztem, hogy értekező és tanító stylusába elbeszélő, poétikus sőt humoros leírások is vegyüljenek. A fejlődésnek ezen még kevéssé kultivált terén kitartással törekvő ember, nagyon sokat nyerhet, – de könyvemet több ízben, alaposan kell áttanulnia. A kezdő fejezetek tudományos izü definíciói és magyarázatai, ne ejtsék kétségbe a gyengébbeket, – az embernek soha semmit sem szabad tragikusan felfognia.

Kitartása az olvasásban türelmét nemsokára jutalmazni fogja, mert a legtöbb helyen, elbeszélő és humoros példákba foglalt tanításaim a tanuló tájékozódását könnyítik meg, – mi a magyarázatok asszimilálását is lehetővé teheti.

Jó példák nevelő hatásai már sok törekvőt céljaihoz segitettek- Az igazság tanításainak fejlesztő erejét is a nyomon követő példák fokozhatják, melyek-közül a jónak tökéletesítő, a rossznak elrettentő, de mindig helyes irányt szabó hatásai érvényesülnek, – ezért az olvasó figyelmét arra hívom fel, hogy a tanulást minden sornak azonos értéket tulajdonítva eszközölje, – mert amit mondataim definiálnak, magyaráznak, leírnak és elmondanak, forrásait az igazság törvényeiből meríti, – a haladóval pedig a gyakorlati követés helyes útját találtatja meg. Hogy mindez igy van, a példák bizonyítják.”

Ada-Kaleh, 1928. október 20-án.
BICSÉRDY BÉLA

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Bicsérdi Béla: Az élet könyve és a gondolaterők hatalma (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük