Bükkerdő Gergely: Csíra ABC PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Javában ​dolgoztam már ezen a könyvön, amikor egy baráti házaspár férfitagja egy nálunk elfogyasztott vacsora után, ahol terítéken volt néhány csírából készült finomság is így szólt: „Végre valami, ami egészséges és finom.”

Miután elhangzott szájából ez a mondat, akkor döbbentem rá arra, hogy milyen találóan fejezte ki néhány szóval mindazt, amit én addigra már sok-sok oldalon próbáltam leírni. Igaza van. A csírák valóban finomak. Bár sokan anélkül ítélkeznek fölöttük, hogy egyszer is megkóstolták volna a kis, színes hajtásokat. Úgy érzem ez egyfajta elfogultságot tükröz, hiszen csak úgy tudjuk egy ételről eldönteni, hogy az, nekünk ízlik, vagy sem, hogy megkóstoljuk. Amíg nem tettük, nem tudhatjuk.

A csírák a fűszerekhez hasonlóan változatos ízvilággal rendelkeznek. Akik a dominánsabb ízeket kedvelik, azoknak a pikáns és csípős csírákat érdemes kipróbálniuk. Akik a lágyabb, nem annyira markáns ízekre vágynak, azok is találnak kedvükre valót.

A csírákat pont eltérő ízük miatt lehet változatosan felhasználni. A lágyabb, semleges ízű csírákból nem csak sós, hanem édes ételeket is készíthetünk. Bátran használjuk „őket” és fantáziánkat…

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Bükkerdő Gergely: Csíra ABC (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük