András Fekete: Szuper-élelmiszerek a szuper egészségért PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A táplálkozás területén végzett kutatások a közelmúltig számos tápanyagban gazdag élelmiszert tártak fel, melyek az egészség forrásaként kerültek bemutatásra. Úgynevezett „szuper-élelmiszerek”, jellemezői az alacsony kalóriatartalom, magas vitamin és ásványi anyag, valamint a betegségek leküzdésében aktív sok antioxidáns.

Ezek közül csak néhány a különböző növényi eredetű magvak, az áfonya, a brokkoli, a zöld tea, a dió, a narancs, a sütőtök, a lazac, a spenót, a paradicsom, a pulykahús, a pázsitfűfélék (gramineceoe), a zab és a joghurt. Mindezek leállíthatják és esetenként gyógyítják az olyan betegségeket, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az Alzheimer-kór és a rákbetegségek egyes fajtáit.

Ezek egyenként is befolyásolhatják szervezetünk bizonyos részeit, de ugyanakkor szervezetünk másik felének egészségére is hatnak, mivel a test egy, számos elemmel összekapcsolt, komplex szerkezet. Ezekkel a szuper-élelmiszerekkel, melyek egy kiegyensúlyozott étrend alapjai, a karbantartási testedzés és a szépségápolás a múlté válhat.

Másrészről, egy kiegyensúlyozatlan étrend számos és változatos negatív hatást von maga után. Az előbbi hatások közül megemlíthetjük: erőtlenség, hangulatváltozások, krónikus fáradékonyság, testsúly ingadozások és általános rossz közérzet. A felsoroltakon kívül a kiegyensúlyozatlan étrend ugyanakkor problémákat okozhat a szövetek növekedésében és fejlődésében; agy és idegrendszer működési-, valamint csont és izomrendszeri problémákat okozhat.

Ritkán táplálkozunk egészségesen napjaink kaotikus és rohanó világában. Rendszeresen fogyasztunk könnyen elkészíthető vagy rendelhető élelmiszereket. Az előkezelt termékekre alapuló táplálkozás vitamin és ásványi anyag hiányhoz vezet, amely végső soron csökkenti a mentális és fizikai képességet, ingerlékenységet, zavart és egy általános letargikus állapotot okozhat.

A szuper-élelmiszerek képezhetik a fent említett negatív hatások egészséges megoldásának az alapjait, sőt…

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

András Fekete: Szuper-élelmiszerek a szuper egészségért (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük