Borics Katalin, Kürti Gábor: Csodatevő csontkovácsok PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Fél perc, dehogy, öt másodperc alatt zajlott le az egész. Felszisszenni sem volt idő. Azóta eltelt már néhány hét, de még ma sem merem elhinni: nem fáj a fejem! Húszéves migrén után elmondhatom: nem lüktet, nem ébreszt fel éjjel, nem teszi tönkre a nappalokat, nem készteti környezetemet halk osonásra.

A természetgyógyászat attól hatásos és nagyszerű, hogy az embert egységes egészként kezeli. A csontdoktor a gerinc „helyretételével”, az onnan kiinduló reflexpályák ismeretében szinte mindent tud gyógyítani. Kiegészítésként remekül alkalmazható az akupunktúra, a reflexterápia.
Egy gerincsérvvel operált beteget tolókocsiban gurítottak a helyszínre.

A népes nézősereg előtt folytatott „válogatott kínzások” után a saját lábán távozott a pódiumról. Igaz, a csaknem félórás kezelés közben recsegtek-ropogtak a csontok, elfojtott sóhajok, nyögések, sőt fájdalmas kiáltások hallatszottak, az aggódva figyelő és drukkoló közönségnek azonban minden kételye eloszlott, látván a végeredményt.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Borics Katalin – Kürti Gábor – Csodatevő csontkovácsok (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


 

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük