Rangáné Lovas Ágnes: Gyerekcipőben, ​avagy gyerekek mondták PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Rangáné Lovas Ágnes: Gyerekcipőben, ​avagy gyerekek mondták PDFE ​könyv elsődleges célja a nevettetés. A második: hogy bemutassa, milyen kifinomult nyelvérzékkel rendelkeznek a gyerekek. A gyermek nem csak utánozza, hanem teremti is a nyelvet. A humoros „gyerekszájakat” megható, elgondolkodtató bemondások tarkítják.

A könyvből is kiderül, hogy a kicsik másképp látják magukat és környezetüket, mint mi.Előfordulhat, hogy az ön gyermeke is mondta az aranyköpések valamelyikét. Ez az egybeesés nem a véletlen műve: a tipikus gyermeki észjárást mutatja.

Néhány sztori olyan, hogy egy másik fejezetbe ugyancsak beillik: ilyenkor döntenem kellett, hová írjam. A gyerekek szókincse meglehetősen eltérő az első hat évben, utána lesz hasonló összetételű. A könyvben található bemondások nagy része a valóságban beszédhibásan, esetenként névelő nélkül hangzott el.

Közel 200 gyerek szerepel a könyvben. A gyerekek monogramja utáni szám az akkori életkorukat jelzi. (Ha a gyerek pontos nevét nem kaptam meg, akkor az „Ism..” rövidítést írtam monogram helyett.)

Hálás vagyok barátainknak és ismerőseinknek, akik támogattak az anyaggyűjtésben.Ha kedvet kapnak hozzá, nyugodtan ragadjanak tollat, és küldjék el gyermekeik bemondásait a kiadónak! Amennyiben igény van rá, a könyvnek folytatása is lesz.Az illusztrációkat a Sok-sok új találós kérdés és a Különös Állattár című könyvek ifjú grafikusa, Radván Simi kilencéves kisfiú készítette.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Rangáné Lovas Ágnes: Gyerekcipőben, ​avagy gyerekek mondták (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük