Dr. Kovács Ágnes: A doktor néni könyve PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Kovács Ágnes - A doktor néni könyve leendő és gyakorló szülőknek PDFA doktor néni (vagy a doktor bácsi) a legfontosabb emberek közé tartozik egy kisgyerekes családban.

Ha a gyerek lázas vagy fáj valamije: a család minden tagja egyforma reménykedéssel várja. És mikor megérkezik, hirtelen minden rendbe jön: apa-anya megnyugszik, a tünetek enyhülnek, a gyerek abbahagyja a sírást. Van valaki, akivel megoszthatjuk a felelősséget, valaki, aki szeretettel és szakértelemmel nyúl gyerekünkhöz.

De a gyerekek – ahogy a szerző, dr. Kovács Ágnes több évtizedes tapasztalat alapján írja – a leglehetetlenebb időkben tudnak megbetegedni, legtöbbször olyankor, mikor az orvos nem elérhető.A doktor néni könyve kezdő és gyakorló szülőknek ezekben a helyzetekben kíván segítséget nyújtani, világos szerkezetben tekintve át mindazokat a kérdéseket, amelyek a baba születésétől a kiskamaszkor kezdetéig felmerülnek, felmerülhetnek.

Néha nem tudjuk, beteg-e a baba, vagy csak rossz napja van – a könyv ezekben a helyzetekben is segít. Jól tagolt szerkezetben mutatja be az általános betegségtüneteket, és megoldásokat is javasol, részletesen, tanácsokkal kiegészítve ismerteti a leggyakoribb gyerekkori betegségeket. Bölcs és gyakorlatias tanácsokat ad a korszerű gyermektáplálás, az egészséges életmódra, higiéniára nevelés, a védőoltások, a házi patika és az otthoni ápolás szabályai terén.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dr. Kovács Ágnes – A doktor néni könyve leendő és gyakorló szülőknek (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük