Leo Babauta: A kevesebb ereje PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Leo Babauta: A kevesebb ereje PDF

Foglalkozz kevesebbel. Végezz többet. Ha figyelembe vesszük a zavaró körülményeket, amelyek modern világunkban minden sarkon leselkednek ránk, lassan csodaszámba megy, ha elérjük kitűzött céljainkat.

A kevesebb ereje utat mutat, hogyan egyszerűsíthetjük az életünket azzal, hogy meghatározzuk a fontos sarokpontokat, és ezután minden szükségtelent kiiktatunk az életünkből. A könyv segít, hogy megszabaduljunk a mindennapok lomjaitól, és olyan célokra fókuszáljunk, amelyek jobbá teszik életünket.

A kevesebb ereje megmutatja: hogyan oszthatsz fel bármilyen célt kezelhető részfeladatokra; hogyan koncentrálj egyszerre csupán néhány tennivalóra; hogyan teremts hasznos új szokásokat; hogyan tanulj meg összpontosítani; hogyan növeld személyes hatékonyságodat.

A 4 órás munkahét által megteremtett hagyományt követve Babauta könyve arra készít fel, hogyan dolgozz kevesebbet, miközben több eredményt ér szel, és egyszerűbbé teszed az életedet.

A szerzőről: Leo Babauta tizenhét éves riporteri, szerkesztői és szerzői múltra tekinthet vissza. Guamban lakik feleségével és hat gyermekével.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Leo Babauta – A kevesebb ereje – Lényegre szorítkozás az üzleti- és magánéletben (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük