Jack Canfield, Janet Switzer – A siker alapelvei PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Csak annyit kell tenned, hogy eldöntöd, mit is akarsz valójában, hiszel benne, hogy megérdemled, és alkalmazod e könyv alapelveit – és a siker a tiéd.”

Készüljünk fel a sikerre a népszerű szerző, Jack Canfield segítségével, aki a több évtizedes pályafutása során tanultakra, tanítottakra és átéltekre építve írta meg praktikus és cselekvésre buzdító könyvét, amely minden törekvő ember számára lehetővé teszi, hogy eljusson oda, ahova csak szeretne.

A siker alapelvei megmutatja, hogyan növeljük az önbizalmunkat, miként birkózzunk meg a hétköznapok nehézségeivel, hogyan éljünk tevékeny, tartalmas életet, és valósítsuk meg minden álmunkat. A könyv, amely nem pusztán okos tanácsok gyűjteménye, azt a 64 időtálló alapelvet sorakoztatja fel, amelyet a sikeres emberek mindig is alkalmaztak.

Ha magunkévá tesszük és minden nap alkalmazzuk ezeket, a legmerészebb elképzeléseinket is meghazudtoló mértékben formálják át az életünket. A könyv azt a jól bevált cselekvési tervet vázolja fel számunkra, amelyre céljaink eléréséhez szükségünk van.

Canfield alapelvei egyszerűek (például „Utasítsuk el az elutasítást!” vagy „Vegyük körül magunkat sikeres emberekkel!” ), de rendkívüli eredményeket érhetünk el segítségükkel.

A 64 tanács mindegyikéhez egy-egy tömör, könnyen emészthető fejezet társul, amelyeket feldolgozva és az alapelveket megértve, olyanná varázsolhatjuk életünket, amilyenné csak szeretnénk.

Találunk a tanácsok között ismerősnek tűnőket („Vállaljunk 100 százalékos felelősséget az életünkért!” ), de Canfield olyan remekül összegzi ezek lényegét, hogy azonnal felfogjuk súlyukat; találunk egészen rendhagyó, ötletes alapelveket („Legyünk fordított paranoiások!” ); találunk olyan technikákat, amelyek a pozitív gondolkodást segítik elő, valamint gyakorlatokat és vizualizációkat az önpusztító hiedelmek, félelmek és szokások legyőzésére („Lépjünk túl önkorlátozó hiedelmeinken!” ); és találunk a jó csapat kiépítését és az irodán belüli kapcsolatok javítását célzó ötleteket is („Dugjuk össze a fejünket a siker érdekében!” ).

Miközben pedig Canfield ismereteket, motivációt és ihletet nyújt olvasóinak, mi akaratlanul is átvesszük a szerző energiáját és lelkesedését, és észrevétlenül belekezdünk az egész életünket és szemléletmódunkat átváltoztató, kemény munkába.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Jack Canfield, Janet Switzer – A siker alapelvei (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük