Robert T. Kiyosaki – Donald J. Trump – Midaszi érintés PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Kérdés: Mi a legfontosabb dolga egy vállalkozónak?

Válasz: Stabil, minőségi munkahelyek teremtése.

Egy olyan országban, ahol magas a munkanélküliség, és ahol a gazdaság talpra állításához új munkahelyekre lenne szükség, ki ne sóvárogna valamiféle megoldásra, ami képes gyors megújulást hozni?

Sokan a kormány felé tekintgetnek, pedig ma már nyilvánvaló, hogy a kormány képtelen valódi munkahelyeket létrehozni. A kevesek által ismert igazság az, hogy csupán egyetlen csoport képes visszavezetni világunkat a prosperitásba: ezek a vállalkozók, és különösen azok a vállalkozók, akik midaszi érintéssel rendelkeznek.

Azok a vállalkozók nyernek, akik a legtöbb munkahelyet hozzák létre, akik a legnagyobb jólétet képesek megteremteni a legtöbb ember számára. Ők a midaszi érintésű vállalkozók.

  • Azon gondolkodsz, hogy elindítsd a saját üzletedet?
  • Vagy a meglévő vállalkozásodat szeretnéd növelni?

Mielőtt további időt és pénzt vesztegetnél erre, tartozol azzal önmagadnak, a családodnak és a világnak, hogy a midaszi érintés öt pontját felfedezd, és azok mesterévé válsz:

  1. A jellem ereje
  2. Fókusz
  3. Brand
  4. Kapcsolatok
  5. Apró dolgok, amik számítanak.

Üzleti könyveket ezrével találhatsz a piacon. Ez a könyv a vállalkozókhoz szól. A világ talán két legbefolyásosabb üzletembere olyan dolgokat tanít neked, amelyeket nem találsz meg más könyvekben.

Vállalkozóvá válni nem csapatmunka, mert különleges fókusz kell hozzá. Donald és Robert történeteiből megtudhatod, hogyan váltak azzá, akik, és hogyan jutnak el bárhová, ahová el akarnak jutni. Nagyszerű olvasmány! – (Mark Burnett, az e Apprentice megalkotója)

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Robert T. Kiyosaki – Donald J. Trump – Midaszi érintés Miért gazdagodik néhány vállalkozó – és a többségük miért nem (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük