Kiyosaki, Trump: Miért szeretnénk, hogy gazdagodj PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Robert T. Kiyosaki, Donald J. Trump: Miért szeretnénk, hogy gazdagodj PDFA világ számos kihívással néz szembe, és ezek egyike anyagi természetű. Járványszerűen terjed a sültgalamb-váró beállítottság, mely olyan embereket termel ki, akik elvárják, hogy az országuk, a munkaadójuk vagy a családjuk viselje gondjukat.

Donald Trump és Robert Kiyosaki, akik mindketten sikeres üzletemberek és született tanítók, most egyesítették erőiket, hogy megfeleljenek erre a kihívásra. Ők abban hisznek, hogy az anyagi problémáidat nem oldhatod meg pénzzel; az anyagi problémákat csakis pénzügyi képzettséggel oldhatod meg.

Trump és Kiyosaki arra akarnak megtanítani téged, hogyan gazdagodj meg. „Ezekben a gazdaságilag bizonytalan időkben az üzleti élet e két titánja egyesítette erőit egy könyv megírására, mely hangsúlyozza a pénzügyi műveltség sürgető szükségét.” – Steve Forbes (a Forbes Inc. elnök-vezérigazgatója, a Forbes magazin főszerkesztője)

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Robert T. Kiyosaki, Donald J. Trump – Miért szeretnénk, hogy gazdagodj (Két ember – egy üzenet) (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük