Sharon L. Lechter, Robert T. Kiyosaki: Adósság-kalauz PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Egyre gyakrabban hallani a következőt: „Vedd elő a hitelkártyáidat, és vágd darabokra!”

Ez jó tanács az anyagilag felelőtlen embereknek, de nem jó azoknak, akik anyagilag függetlenek akarnak lenni.

Az, hogy szétvagdossuk a hitelkártyánkat, önmagában még nem tesz gazdaggá. A pénzügyi képzés tesz azzá, amit sajnos nem kapunk meg az iskolában. A pénzügyileg művelt emberek tudják, miként használják a jó adósságot arra, hogy meggazdagodjanak, sokkal gyorsabban, mint azok, akik csak gyűjtik a pénzt, és nincsenek adósságaik.

Több pénzügyi ismeretre van szükségünk. Meg kell tanulnunk, miként dolgoztassuk pénzünket a magunk javára, hogy ne kelljen egész életünkben pénzért dolgoznunk. Ehhez kell a pénzügyi műveltség… az olyan végletekig leegyszerűsített pénzügyi tanácsok helyett, mint hogy „vágd darabokra a hitelkártyádat, és spórolj többet”.

Ha kész vagy fejleszteni pénzügyi műveltségedet, és örülni akarsz a hitelfelvétel nyújtotta előnyöknek, ez a könyv neked szól.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Sharon L. Lechter, Robert T. Kiyosaki – Adósság-kalauz – Csinálj „jó adósságot a rossz adósságból”! – Gazdag papa (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük