László Ervin – A tudat forradalma PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A László Ervin szerkesztette kötet korunk három tudós gondolkodójának beszélgetése az emberiség életben maradásának kritikus kérdéseiről, arról, mit tehet az egyes ember „a maga belső és társadalmi életének igazi jobbrafordulásához” szükséges tudatos fejlődés érdekében.

László Ervin két napot beszélgetett Stanislav Grof pszichológussal és Peter Russellel, hármójuk beszélgetésében újra és újra arra keresik a választ: mi lesz a jövendő kulcskérdése, a tudat hogyan fogja befolyásolni a nagyvilágban zajló változásokat, mekkora esélye van az emberiségnek, hogy a Földön béke legyen.

E kérdés mentén bontakozik ki a kötet gondolatsorának vezérfonala. Abban mind a hárman megegyeznek: minden változás közül a tudati a legfontosabb, hiszen ennek van mindenre hatása: a gyermekneveléstől a gazdaságpolitikáig, a politikai intézmények rendszerének kialakulásáig. Végső soron egy új kultúra megszületéséről esik szó, paradigmaváltásról, a változás tudatos vállalásáról, mely – úgy tűnik – az egyetlen esélyünk a túlélésre.

A kötethez Yehudi Menuhin írt a háromszólamú beszélgetéshez jól illeszkedő utószót. – Minden, az emberiség jövője iránt érdeklődő felnőtt olvasónak jó szívvel ajánlható munka.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

László Ervin – A tudat forradalma (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük