László Ervin – Kozmikus kapcsolatok PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Döbbenetes szintézis! A szerző a legalapvetőbb kérdésekhez nyúl hozzá, amelyek évezredek óta nyugtalanítják az emberiséget. Sorra veszi tudásunkat a kozmoszról, az anyagról, az életről és a tudatról, majd a történeti áttekintés után mai ismereteink ellentmondásain keresztül szenzációs következtetésekre jut.

A természetben a négy egyetemes erő mögött (gravitáció, elektromágnesesség, gyenge és erős atomi kölcsönhatás) létezik egy ötödik mező, a pszi-mező. Ez kapcsol össze múltat és jelent, ez köti össze a világban létező dolgokat, és segíti a fejlődést az egyszerűtől a bonyolultabb szerkezetű létformákig.

A könyv azért is lebilincselő, mert a modern tudomány felől jut azokra a következtetésekre, melyeket például az indiai filozófia már évezredek óta ismer. Ez valójában a „mindenség elmélete”, amelybe a tudat ma még rejtélyes jelenségei is besimulnak.

László Ervin, az Olaszországban élő tudós, akinek eddig tizenhét nyelven jelentek meg művei, kristálytiszta logikával, világos és egyszerű stílusban csalogatja be az olvasót a jelenségek dzsungelébe. A szerző szinte mindent felölel az ősrobbanástól a genomon keresztül a vákuumenergiáig.

Aki szeretné megismerni korunk tudományos eredményeinek elszórt mozaikkockáit, döbbent tanúja lehet, miként bontakozik ki ezekből egy új, egységes világkép.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

László Ervin – Kozmikus kapcsolatok (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük