Kaleb Utecht, Paul Tholey: Alkotó álom – Álomkontroll PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Kaleb Utecht, Paul Tholey: Alkotó álom - Álomkontroll PDFÉjszakánként mindenki 5-7 alkalommal álmodik. Álmainkra hiányosan vagy sehogyan sem emlékezünk. Amelyeket mégis fel tudunk idézni, azok tarkák, olykor különösek, érthetetlenek.

Előfordul, hogy álmaink szorongást keltenek bennünk, máskor kellemes vagy mókás helyzeteket élünk át vagy mulasztunk el. Mindennapi álmainkban egy tényező mindenképpen közös; az, hogy az álom „történik” velünk, s cselekedeteinknek nem vagyunk
tudatában – ez teljességgel ellentéte annak, ahogyan ébren élünk.

Túlságosan szokatlan események hatására néha így szólunk: „Ez nem lehet más, csak álom!” Talán meg is kérünk valakit, csípjen belénk, hogy biztosak legyünk abban, hol vagyunk, kik vagyunk. A csípés azonban egyáltalán nem megbízható próba arra nézve, hogy ébren vagyunk-e vagy álmodunk. Ennek megállapítására ma már egy sor megbízható teszt létezik, s a leghatékonyabbak közé tartoznak azok, amelyeket Paul Tholey professzor ebben a könyvben leír.

Ezek segítségével nemcsak ébren állapíthatjuk meg, hogy ébren vagyunk – teljesen bizonyosak sohasem lehetünk ebben – de
álmunkban is felismerjük, hogy álmodunk. Abban a másodpercben azonban, amelyben felismertük, hogy álmodunk, az álom teljesen megváltozik; az észlelés intenzívebb, jelentékenyebb lesz, úgy szagolunk, úgy hallunk és úgy ízlelünk ahogyan ébren – vagy még tisztábban.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kaleb Utecht, Paul Tholey: Alkotó álom – Álomkontroll (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük